Bedrijfsinformatie

AFK / AFK

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) investeert in kunst die het leven in de hele stad verrijkt. We zijn er voor alle disciplines, kunstenaars en kunstorganisaties, van amateur tot professioneel. Door financiële bijdragen te verstrekken aan kunstenaars, instellingen en andere culturele initiatiefnemers ondersteunen we de ontwikkeling, versterking en diversiteit van de kunsten in Amsterdam.

AFK

AFK / AFK

opzeggen


toegevoegd: 2019-03-14 16:46:23 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:53
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op AFK, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van AFK opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je AFK opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.