Bedrijfsinformatie

Stichting Bootvluchteling / Stichting Bootvluchteling

VSOA is een representatieve vakbondsorganisatie die de belangen van alle personeelscategorieën in de overheidsdiensten verdedigt. Bij het VSOA staat de mens centraal en wordt resoluut voor de open dialoog gekozen.

Stichting Bootvluchteling / Stichting Bootvluchteling

opzeggen

Hoofdkantoor
Nieuwe Kazernelaan 2D 41
6711 JC
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11 , gewijzigd: 2022-04-13 09:38:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Stichting Bootvluchteling, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Stichting Bootvluchteling opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Stichting Bootvluchteling opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.