Bedrijfsinformatie

CliniClowns / Stichting CliniClowns Nederland

Cliniclowns is een van oorsprong Amerikaanse organisatie die speciaal getrainde clowns naar ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen stuurt om hun verblijf daar wat aangenamer te maken. De clowns bieden kinderen die ernstig ziek of gehandicapt zijn of die een traumatische ervaring hebben gehad wat afleiding waardoor zij hun ziekte even kunnen vergeten. Ze helpen de kinderen om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en leidden hun aandacht af van enge en vervelende procedures.

CliniClowns

CliniClowns / Stichting CliniClowns Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Soesterweg 300a
3812 BH
Telefoon
033-3302988
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 12:44:36 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:40
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op CliniClowns, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van CliniClowns opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je CliniClowns opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen