Bedrijfsinformatie

De Liedjesfabriek / Stichting De Liedjesfabriek

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele studio zoekt de Liedjesfabriek de kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Zij maken er daarna ook nog een videoclip bij.

De Liedjesfabriek

De Liedjesfabriek / Stichting De Liedjesfabriek

opzeggen

Hoofdkantoor
Weurtseweg 150
6541 BA
Telefoon
06-21318073
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:17:59 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:42
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Liedjesfabriek, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Liedjesfabriek opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Liedjesfabriek opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.