Bedrijfsinformatie

Stichting Gilles de la Tourette / Stichting Gilles de la Tourette

Stichting Gilles de la Tourette is een patiëntenorganisatie voor iedereen die betrokken is bij het syndroom van Gilles de la Tourette; patiënten, ouders, familieleden, zorg-/hulpverleners, leerkrachten, bekenden en geïnteresseerden.

Stichting Gilles de la Tourette

Stichting Gilles de la Tourette / Stichting Gilles de la Tourette

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2021-02-26 16:17:26 , gewijzigd: 2021-11-19 10:09:05
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Stichting Gilles de la Tourette, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Stichting Gilles de la Tourette opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Stichting Gilles de la Tourette opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen