Bedrijfsinformatie

Greenpeace / Stichting Greenpeace Nederland

Greenpeace, letterlijk: groene vrede, is een internationale milieuorganisatie die als eerste doel heeft grootschalige milieuproblemen onder de aandacht te brengen van de politiek en het publiek door middel van lobbyen en geweldloze acties.
In 1971 is Greenpeace opgericht door een groep Canadese activisten onder leiding van Dorothy en Irving Stowe. In 2018 is de organisatie actief in meer dan 55 landen en heeft wereldwijd 3.2 miljoen donateurs en meer dan 35.000 actieve vrijwilligers.
Omdat Greenpeace politiek en financieel onafhankelijk is, neemt de organisatie geen geld aan van bedrijven en overheden.

Greenpeace

Greenpeace / Stichting Greenpeace Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
NDSM-Plein (Gebouw "de Smederij") 32
1033 WB
Telefoon
020-6261877
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 20:05:26 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:37
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Greenpeace, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Greenpeace opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Greenpeace opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.