Bedrijfsinformatie

Heifer Nederland / Stichting Heifer Nederland

Heifer Nederland is een zelfstandige ontwikkelingsorganisatie en maakt deel uit van het Heifer International netwerk, dat al in 1944 is gestart met de bestrijding van honger en armoede door duurzame veehouderij te stimuleren. Eind jaren 30 gaf Heifer al jonge, drachtige koeien (vaarzen, of heifers in het Engels) aan mensen die te lijden hadden onder de Spaanse burgeroorlog. Het eerste kalf gaf men door aan iemand anders.

Heifer Nederland

Heifer Nederland / Stichting Heifer Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Kade 23
4703 GA
Telefoon
0165-520123
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 10:24:59 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Heifer Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Heifer Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Heifer Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.