Bedrijfsinformatie

Rijksmuseum / Stichting Het Rijksmuseum Fonds

Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. Het museum is sinds 1885 gevestigd in het Rijksmuseumgebouw, ontworpen door de Nederlandse architect P.J.H. Cuypers.

Rijksmuseum

Rijksmuseum / Stichting Het Rijksmuseum Fonds

opzeggen

Hoofdkantoor
Museumstraat 1 1
1071 XX
Telefoon
020-6747000
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:56:49 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:44
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Rijksmuseum, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Rijksmuseum opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Rijksmuseum opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen