Bedrijfsinformatie

Stichting IFAW / International Fund for Animal Welfare

Het International Fund for Animal Welfare (IFAW) is een in 1969 in Canada opgerichte organisatie die tot doel heeft dieren te beschermen. De organisatie werkt wereldwijd en heeft inmiddels afdelingen in een groot aantal landen. In Nederland heeft IFAW anno 2013 zo'n 150.000 donateurs[1] en is daarmee een van de grootste dierenwelzijnsorganisaties in Nederland.

Het Stichting IFAW werkt wereldwijd en heeft geen winstoogmerk.

Stichting IFAW

Stichting IFAW / International Fund for Animal Welfare

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2020-11-27 10:13:04 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Stichting IFAW, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Stichting IFAW opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Stichting IFAW opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.