Bedrijfsinformatie

SIDN / Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) is een registry en beheert sinds 1996 de domeinnamen voor het top level domain .nl (dat wil zeggen, alle domeinnamen die eindigen op .nl). Voor 1996 was deze functie aan het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) gedelegeerd. Daarnaast ontplooit SIDN nog andere activiteiten. Zo levert zij de registry-diensten van de top level domain .amsterdam (waar de Gemeente Amsterdam formeel de registry van is). Tevens bezit zij een meerderheidsbelang in Connectis BV.

SIDN

SIDN / Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2018-05-19 17:19:43 , gewijzigd: 2019-12-23 09:18:36
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op SIDN, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van SIDN opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je SIDN opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.