Bedrijfsinformatie

Cruyff Foundation / Stichting Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation is een stichting opgericht in 1997 door voormalig voetbalspeler en coach Johan Cruijff. Het doel van de foundation is een mogelijkheid te bieden aan kinderen, ook kinderen met een beperking, om te sporten.

Cruyff Foundation

Cruyff Foundation / Stichting Johan Cruyff Foundation

opzeggen

Hoofdkantoor
Olympisch Stadion 5
1076 DE
Telefoon
020-3057766
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 13:44:11 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Cruyff Foundation, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Cruyff Foundation opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Cruyff Foundation opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen