Bedrijfsinformatie

KNGF Geleidehonden / Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehondenfonds

Het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds (KNGF Geleidehonden) is een Nederlandse stichting die honden opleidt tot blindengeleidehond voor blinde en zeer slechtziende mensen. De organisatie is in 1935 opgericht. Daarmee is de stichting de oudste geleidehondenschool van Nederland.

KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden / Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehondenfonds

opzeggen

Hoofdkantoor
Amsteldijk Noord 42
1184TD
Telefoon
020-4969333
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 08:55:05 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:42
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op KNGF Geleidehonden, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van KNGF Geleidehonden opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je KNGF Geleidehonden opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen