Bedrijfsinformatie

Leger des Heils / Stichting Leger des Heils

Hulpverlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Dat doen we met duizenden werknemers en vrijwilligers. Het Leger des Heils werkt aan herstel van het gewone leven voor mensen aan de onderkant van de samenleving. We helpen bij het oplossen van problemen die te maken hebben met isolement, armoede en sociale uitsluiting van kwetsbare mensen. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging zij hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils. 

Leger des Heils

Leger des Heils / Stichting Leger des Heils

opzeggen

Hoofdkantoor
Spoordreef 10
1315 GN
Telefoon
088-0653134
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:07:29 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:42
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Leger des Heils, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Leger des Heils opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Leger des Heils opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen