Bedrijfsinformatie

Liliane Fonds / Stichting Liliane Fonds

Missie van het Liliane Fonds: bijdragen aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede, al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

Liliane Fonds

Liliane Fonds / Stichting Liliane Fonds

opzeggen

Hoofdkantoor
Havensingel 26
5211 TX
Telefoon
073 - 5189420
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 11:27:40 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:33
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Liliane Fonds, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Liliane Fonds opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Liliane Fonds opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen