Bedrijfsinformatie

Stichting Opkikker / Stichting Opkikker

Zo’n tweeduizend keer per jaar verrast Stichting Opkikker gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag.
Stichting Opkikker is in 1995 opgericht door Ruud Sliphorst. In het jaar dat daarop volgde organiseerde hij twintig Opkikkerdagen voor gezinnen met een kind dat werd behandeld in het AMC in Amsterdam. Ruud is nog steeds het gezicht van de stichting, maar wordt inmiddels ondersteund door een groep medewerkers en honderden vrijwilligers.

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker / Stichting Opkikker

opzeggen

Hoofdkantoor
Versterkerstraat 3c
1322 AN
Telefoon
036-5386660
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 09:41:31 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:43
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Stichting Opkikker, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Stichting Opkikker opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Stichting Opkikker opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen