Bedrijfsinformatie

Prinses Beatrix Spierfonds / Stichting Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds, voorheen Prinses Beatrix Fonds, is een Nederlandse stichting die zich bezighoudt met het inzamelen van geld voor het bestrijden van spierziekten en het steunen van mensen die daarmee te kampen hebben.

Prinses Beatrix Spierfonds / Stichting Prinses Beatrix Spierfonds

opzeggen

Hoofdkantoor
Javastraat 86
2585 AS
Telefoon
070–3607607
Categorie

toegevoegd: 2018-04-06 12:39:36 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:26
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Prinses Beatrix Spierfonds, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Prinses Beatrix Spierfonds opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Prinses Beatrix Spierfonds opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.