Bedrijfsinformatie

Spieren voor Spieren / Stichting Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren is een sinds oktober 2003 CBF-gekeurde stichting. Ze zamelt geld in om wetenschappelijk onderzoek naar de achtergrond van neuromusculaire ziekten te financieren of van financiële garanties te voorzien.

Spieren voor Spieren / Stichting Spieren voor Spieren

opzeggen

Hoofdkantoor
Pand Zuid, IJsbaanpad 9-11 4e etage
1076 CV
Telefoon
020-2611782
Categorie

toegevoegd: 2018-04-06 13:00:58 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:26
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Spieren voor Spieren, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Spieren voor Spieren opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Spieren voor Spieren opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.