Bedrijfsinformatie

Tjommie / Stichting Tjommie Foundation

Tjommie is een goed doel, opgericht in 1999. Tjommie creëert kansen voor kinderen, die opgroeien in Zuid-Afrikaanse townships. En maakt het verschil tussen een leven in wanhoop en een leven met mogelijkheden.

Tjommie

Tjommie / Stichting Tjommie Foundation

opzeggen

Hoofdkantoor
Veemarkt 183
Telefoon
088 - 0081900
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 13:27:50 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:35
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Tjommie, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Tjommie opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Tjommie opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.