Bedrijfsinformatie

Stichting Vier het Leven / Stichting Vier het Leven

Stichting Vier Het Leven organiseert culturele activiteiten met begeleiding voor ouderen die dit niet zelfstandig kunnen of willen organiseren. Een activiteit met Vier Het Leven is 'samen uit, samen genieten!'​ Vier Het Leven richt zich met haar activiteiten op kwetsbare ouderen die het lastig vinden zelf culturele activiteiten te organiseren en ondernemen. De stichting is een intermediair tussen ouderenorganisaties enerzijds en culturele organisaties anderzijds. 

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven / Stichting Vier het Leven

opzeggen


toegevoegd: 2020-11-06 15:24:32 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Stichting Vier het Leven, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Stichting Vier het Leven opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Stichting Vier het Leven opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.