Bedrijfsinformatie

Vlinderkind / Stichting Vlinderkind

Stichting Vlinderkind strijdt al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de 'loszittende' huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg.

Vlinderkind

Vlinderkind / Stichting Vlinderkind

opzeggen

Hoofdkantoor
Postbus 931110
2509 AC
Telefoon
06-13716352
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 08:25:03 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:27
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Vlinderkind, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Vlinderkind opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Vlinderkind opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen