Bedrijfsinformatie

Pax / Stichting Vredesbeweging PAX Nederland

PAX is een vredesorganisatie met hoofdkantoor in Utrecht internationale politieke en maatschappelijke vredesprocessen bevordert. Vanuit veertien landen beoogt PAX samen met mensen in conflictgebieden een vreedzame en democratische samenleving op te bouwen.

Pax

Pax / Stichting Vredesbeweging PAX Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Sint Jacobsstraat 12
3511 BS
Telefoon
030 - 2333346
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 12:06:21 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:34
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Pax, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Pax opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Pax opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen