Bedrijfsinformatie

Friezenkerk / Stichting Vrienden van de Friezenkerk

De Stichting Vrienden van de Friezenkerk heeft als belangrijkste opdracht fondsenwerving voor het onderhoud van de kerk en de bekendheid met de kerk in Nederland te vergroten.

Friezenkerk

Friezenkerk / Stichting Vrienden van de Friezenkerk

opzeggen

Hoofdkantoor
Postbus 645
1200 AP
Telefoon
-
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 13:33:42 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:48
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Friezenkerk, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Friezenkerk opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Friezenkerk opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen