Bedrijfsinformatie

Vrienden van De Hoop / Stichting Vrienden van De Hoop

Stichting Vrienden van De Hoop heeft zich ten doel gesteld om te voorzien in de behoefte aan hulpverlening naar Bijbelse normen aan mensen in nood. Zij doet dit vanuit de overtuiging dat er voor ieder mens hoop is, hoe groot de nood ook is.

Vrienden van De Hoop

Vrienden van De Hoop / Stichting Vrienden van De Hoop

opzeggen

Hoofdkantoor
Provincialeweg 122
3329 KP
Telefoon
078- 6111355
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 10:55:27 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:47
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Vrienden van De Hoop, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Vrienden van De Hoop opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Vrienden van De Hoop opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen