Bedrijfsinformatie

WereldOuders / Stichting WereldOuders

WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing, een vakopleiding en een (beroeps)opleiding krijgen. Deze ‘familiehuizen’ zijn grote stukken land met verschillende huizen, een school, een kliniek, een bakkerij en landbouwgrond. De jongeren blijven aan WereldOuders verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap

WereldOuders

WereldOuders / Stichting WereldOuders

opzeggen

Hoofdkantoor
Oude Enghweg 2
Telefoon
035-6264578
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 13:55:49 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:36
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op WereldOuders, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van WereldOuders opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je WereldOuders opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.