Bedrijfsinformatie

Strava / Strava, Inc.

De nr. 1 app voor hardlopers en fietsers. 
Strava is een sociaal fitnessnetwerk dat voornamelijk wordt gebruikt om het fietsen en hardlopen te volgen met behulp van GPS-gegevens hoewel er alternatieve typen beschikbaar zijn.

Strava

Strava / Strava, Inc.toegevoegd: 2018-05-18 08:27:05 , gewijzigd: 2022-03-15 16:14:40
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Strava, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Strava opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Strava opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.