Bedrijfsinformatie

Symbaloo / Symbaloo BV

Symbaloo is een cloudgebaseerde applicatie waarmee gebruikers weblinks kunnen organiseren en categoriseren in de vorm van knoppen. Symbaloo werkt vanuit een webbrowser en kan worden geconfigureerd als homepage, zodat gebruikers een gepersonaliseerde virtuele desktop kunnen creëren die toegankelijk is vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Symbaloo

Symbaloo / Symbaloo BV

opzeggen


toegevoegd: 2021-01-07 15:27:57 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Symbaloo, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Symbaloo opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Symbaloo opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.