Bedrijfsinformatie

tech.eu / Fores Media Ltd (Tech.eu)

Tech.eu is de belangrijkste bron van Europees technologienieuws, data-analyse en marktinformatie - met een focus op startups.
U kunt zich in minder dan 1 minuut registreren en krijgt elke dag de grootste toegang tot het nuttigste EU-technisch nieuws.
Tech.eu heeft gratis en premium lidmaatschapsplannen.

tech.eu

tech.eu / Fores Media Ltd (Tech.eu)

opzeggen


toegevoegd: 2020-11-19 16:48:47 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op tech.eu, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van tech.eu opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je tech.eu opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.