Bedrijfsinformatie

Telegraaf / Telegraaf Media Groep N.V

De Telegraaf is een dagblad in Nederland en een verwante nieuwswebsite, uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, een dochtermaatschappij van de Belgische Telegraaf Media Groep.

Telegraaf

Telegraaf / Telegraaf Media Groep N.V

opzeggen

Hoofdkantoor
Basisweg 30
1043 AP
Telefoon
088- 8242222

toegevoegd: 2018-03-10 20:21:36 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:22
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Telegraaf, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Telegraaf opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Telegraaf opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.