Bedrijfsinformatie

Trends / Roularta Media Group nv

Tearfund helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We helpen, geven trainingen en steunen initiatieven die mensen in staat stellen weer in hun kracht te gaan staan. Wij sluiten altijd aan bij de eigen plannen en dromen van mensen ver weg en dichtbij. We moedigen ze aan die met eigen middelen en talent waar te maken.

Trends / Roularta Media Group nv

opzeggen

Hoofdkantoor
Meiboomlaan 33
8800
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Trends, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Trends opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Trends opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.