Bedrijfsinformatie

Trombosestichting Nederland / Trombosestichting Nederland

De Trombosestichting Nederland zet zich in voor een toekomst zonder tromboseleed. Door goede voorlichting vermindert de kans op trombose. Ze werken aan betere medicijnen en betere behandeling van trombose door het financieren van onderzoek.

Trombosestichting Nederland

Trombosestichting Nederland / Trombosestichting Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Dobbeweg 1A
2254 AG
Telefoon
071-5617717

toegevoegd: 2018-04-16 08:32:56 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:27
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Trombosestichting Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Trombosestichting Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Trombosestichting Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.