Bedrijfsinformatie

Tuinseizoen / Tuinseizoen Uitgeverij Vipmedia

Tuinseizoen is een magazine voor een tuinliefhebber.
Met abonnement van Tuinseizoen heb je iedere maand boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver.
Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper en tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken.

Tuinseizoen

Tuinseizoen / Tuinseizoen Uitgeverij Vipmedia

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 18:11:48 , gewijzigd: 2021-03-18 18:49:26
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Tuinseizoen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Tuinseizoen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Tuinseizoen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.