Bedrijfsinformatie

TVfilm.nl / TVFilm uitgave van AVROTROS

TVFilm is een televisie- en filmgids voor twee weken, uitgegeven in opdracht van de AVRO door Bindinc. te Hilversum. Het eerste nummer van TVFilm verscheen in augustus 2004.

De tweewekelijkse TV-gids over tv, film, sport en veel meer met Abonnement
 

TVfilm.nl

TVfilm.nl / TVFilm uitgave van AVROTROS

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 18:19:57 , gewijzigd: 2020-10-01 19:12:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op TVfilm.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van TVfilm.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je TVfilm.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.