Bedrijfsinformatie

tvgids.nl / tvgids.nl BINDINC BV

TVgids.nl is de grootste en meest actuele tv-gids van Nederland. Met deze superhandige tv-gids hoef je nooit meer je favoriete programma’s, series en films te missen! Wij houden je op de hoogte met een compleet overzicht van wat er op televisie is, zowel live als via bijvoorbeeld Netflix of Videoland.

tvgids.nl

tvgids.nl / tvgids.nl BINDINC BV

opzeggen


toegevoegd: 2020-01-28 21:07:56 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op tvgids.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van tvgids.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je tvgids.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.