Bedrijfsinformatie

Twitch / Twitch Interactive, Inc.

Twitch is een videosite gericht op het streamen van computerspellen. De website werd op 6 juni 2011 geopend als een spin-off van Justin.tv met een focus op computerspellen, waar gebruikers onder andere speelsessies van spellen en e-sports kunnen uitzenden.

Twitch

Twitch / Twitch Interactive, Inc.

opzeggen


toegevoegd: 2018-11-03 20:09:08 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Twitch, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Twitch opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Twitch opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.