Bedrijfsinformatie

Uitvaartverzorging Van der Laan / Uitvaartverzorging Van der Laan

Uitvaartverzorging Van der Laan is een dynamische onderneming. Samen staan wij garant voor een persoonlijk, waardig en goed afscheid. Onze lijnen zijn kort en de begeleiding is persoonlijk. De uitvaartverzorger die uw wensen komt bespreken, zal u in het hele verdere traject begeleiden. Samenwerking staat hoog in ons vaandel. Daarmee bedoelen wij niet alleen de onderlinge samenwerking binnen ons team, maar ook de samenwerking met u als familie.

Uitvaartverzorging Van der Laan

Uitvaartverzorging Van der Laan / Uitvaartverzorging Van der Laan

opzeggen


toegevoegd: 2018-10-16 14:01:46 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Uitvaartverzorging Van der Laan, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Uitvaartverzorging Van der Laan opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Uitvaartverzorging Van der Laan opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.