Bedrijfsinformatie

Uitvaartzorg Nederland / Uitvaartzorg Nederland

Uitvaartzorg Nederland helpt consumenten aan een passende offerte voor de kosten van een uitvaart. Daarnaast helpen wij ondernemingen aan meer offerte aanvragen/leads uit hun werkgebied.

Uitvaartzorg Nederland is hét adres om gratis en vrijblijvend een aantal offertes voor de kosten van een uitvaart aan te vragen. Deze offerte aanvraag wordt beoordeeld en zonder onze tussenkomst realtime gemaild naar maximaal vijf aangesloten partner-uitvaartondernemingen. Deze bedrijven zetten zich in om op basis van hun kennis en ervaring een offerte aan te bieden.  De aanvrager bezoekt de websites van de aanbieders, beoordeelt de ingezonden offertes, belt wellicht voor een goede match en maakt onafhankelijk zijn of haar keuze.

De uitvaartverzorger, die de meest passende offerte uitbracht, wordt uitgenodigd de opdracht uit te voeren. De andere vier uitvaartondernemers ontvangen van de aanvrager een bericht dat de keuze niet op hen viel.   

Uitvaartzorg Nederland

Uitvaartzorg Nederland / Uitvaartzorg Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2018-10-05 20:29:52 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:56
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Uitvaartzorg Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Uitvaartzorg Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Uitvaartzorg Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.