Bedrijfsinformatie

Urgenda.nl / Stichting Urgenda

Stichting Urgenda is een Nederlandse organisatie die zich ten doel stelt om Nederland sneller duurzaam te maken. De stichting is een initiatief van Marjan Minnesma en hoogleraar Jan Rotmans. Door groot in te kopen wist de organisatie de prijs met een derde te drukken. Voor dit project werd geen subsidie of bankkrediet verstrekt.
Urgenda is de initiator van de landelijke Dag van de Duurzaamheid. In dit kader worden er op basisscholen voorleesacties georganiseerd.

U kunt een bedrag doneren via iDeal of een periodieke donatie doen via de website.

Urgenda.nl

Urgenda.nl / Stichting Urgenda

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2020-10-27 09:12:41 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Urgenda.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Urgenda.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Urgenda.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.