Bedrijfsinformatie

vkg.com / Van Kampen Groep

VKG staat voor Van Kampen Groep. We zijn dienstverlener voor het
intermediair. We vinden goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. En dat ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Maar wat maakt nu eigenlijk dat een bedrijf écht succesvol is in onze branche? Dat ligt in belangrijke mate aan de manier waarop je met de klanten omgaat. Of je ze begrijpt. Of je ze kunt bedienen naar hun wensen. Persoonlijk zijn, in optima forma. Juist daar doen wij alles aan. Sterker nog: we hebben het tot ons credo gemaakt. En we noemen het: Tussenpersoonlijk. Voor ons is dat de meest persoonlijke dienstverlening die we kunnen verzorgen voor alle tussenpersonen in Nederland.
Ruim 715.000 polissen in beheer.

vkg.com

vkg.com / Van Kampen Groep

opzeggen

Categorie

toegevoegd: 2018-04-24 11:19:01 , gewijzigd: 2020-01-31 16:42:51
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op vkg.com, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van vkg.com opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je vkg.com opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.