Bedrijfsinformatie

VARAgids weekblad / VARAgids onderdeel van BNNVARA

VARAgids weekblad is een van leukste media-weekblad van Nederland.

Sinds 1928 is de VARAgids een televisiegids van de Nederlandse publieke omroep BNNVARA. Het tijdschrift, dat wekelijks verschijnt, bestaat voor de helft uit aankondigingen van televisie- en radioprogramma’s, films en aanbod van andere mediakanalen, bijvoorbeeld streamingzenders als Netflix.


VARAgids weekblad

VARAgids weekblad / VARAgids onderdeel van BNNVARA

opzeggen


toegevoegd: 2021-02-11 10:17:26 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:32
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VARAgids weekblad, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VARAgids weekblad opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VARAgids weekblad opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.