Bedrijfsinformatie

Artsen zonder Grenzen / Vereniging Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen geeft hulp daar waar hulp het hardst nodig is: in oorlogs- en conflictsituaties, op díe plekken waar mensenlevens worden bedreigd door ondervoeding, epidemieën of een natuurramp.
Artsen zonder Grenzen is onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede voor zowel het medische werk als het optreden als pleitbezorger voor mensen en bevolkingsgroepen in nood.

Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen / Vereniging Artsen zonder Grenzen

opzeggen

Hoofdkantoor
Naritaweg (tijdelijk tot 2019) 10
1043 BX
Telefoon
020-5208700
Categorie

toegevoegd: 2018-04-16 09:25:06 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:31
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Artsen zonder Grenzen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Artsen zonder Grenzen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Artsen zonder Grenzen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen