Bedrijfsinformatie

De Hollandsche Molen / Vereniging De Hollandsche Molen

Als dé molenvereniging van Nederland werken we aan de beleving, de bescherming en de belangenbehartiging van de wind- en watermolens.

De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen / Vereniging De Hollandsche Molen

opzeggen

Hoofdkantoor
Zeeburgerdijk 139
1095 AA
Telefoon
020-6238703
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 13:22:31 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op De Hollandsche Molen, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van De Hollandsche Molen opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je De Hollandsche Molen opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.