Bedrijfsinformatie

Humanistisch Verbond / Vereniging Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is een vereniging voor iedereen die zich humanist voelt en zet zich in voor vrije meningsuiting, voor gelijke behandeling en voor het recht op zelfbeschikking.

Humanistisch Verbond

Humanistisch Verbond / Vereniging Humanistisch Verbond

opzeggen

Hoofdkantoor
Ambonplein 73
1094 PW
Telefoon
020-5219000
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 13:17:27 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Humanistisch Verbond, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Humanistisch Verbond opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Humanistisch Verbond opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen