Bedrijfsinformatie

Humanitas / Vereniging Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie. Ons doel is om mensen te helpen die het even niet alleen redden. Humanitas werd op 31 mei 1945 opgericht als humanistische hulporganisatie. Daarna zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste welzijnsorganisaties van Nederland.

Humanitas

Humanitas / Vereniging Humanitas

opzeggen

Hoofdkantoor
Sarphatistraat 4
1017 WS
Telefoon
020-5231100
Categorie

toegevoegd: 2018-04-17 13:27:55 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:41
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Humanitas, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Humanitas opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Humanitas opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.