Bedrijfsinformatie

VluchtelingenWerk Nederland / Vereniging VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, van binnenkomst t/m de integratie in de samenleving.

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland / Vereniging VluchtelingenWerk Nederland

opzeggen

Hoofdkantoor
Surinameplein 122
1058 GV
Telefoon
020-3467200
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 10:42:03 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:46
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VluchtelingenWerk Nederland, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VluchtelingenWerk Nederland opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VluchtelingenWerk Nederland opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen