Bedrijfsinformatie

Verhuisdieren.nl / Stichting Verhuisdieren.nl

eder kind heeft het recht om voluit te leven. Maar niet ieder kind heeft de mogelijkheid om dit zonder beperkingen te doen.Het Bio vakantieoord streeft ernaar om de beperkingen van jongeren met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken, waardoor zij even wat minder bijzonder kunnen zijn. Stichting Bio Kinderrevalidatie is in 1927 in Amsterdam opgericht en dankt haar naam aan haar verbintenis met de filmwereld en de jarenlange collectes in de bioscopen.

Verhuisdieren.nl / Stichting Verhuisdieren.nl

opzeggen

Hoofdkantoor
Coen de Koninglaan 33
1135 CM
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-02-09 16:26:11
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Verhuisdieren.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Verhuisdieren.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Verhuisdieren.nl opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.