Bedrijfsinformatie

vfonds / vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg)

Het vfonds wil met voorlichting, educatie en publiciteit respect en waardering van de maatschappij winnen voor veteranen en andere geüniformeerden die in dienst van de Nederlandse overheid, waar ook ter wereld, betrokken zijn geweest bij internationale vredesoperaties.

vfonds

vfonds / vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg)

opzeggen

Hoofdkantoor
Lucasbolwerk 10
3512 EH
Telefoon
030-2006833
Categorie

toegevoegd: 2018-04-18 10:38:14 , gewijzigd: 2021-11-15 10:36:45
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op vfonds, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van vfonds opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je vfonds opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen