Bedrijfsinformatie

Vlok / Branchevereniging voor Klussenbedrijven, VLOK

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche.

Vlok

Vlok / Branchevereniging voor Klussenbedrijven, VLOK

opzeggen


toegevoegd: 2018-07-23 08:59:36 , gewijzigd: 2021-11-09 15:07:04
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Vlok, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Vlok opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Vlok opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.