Bedrijfsinformatie

VMN / Vereniging voort Muziekhandelaren en – uitgevers Nederland

De VMN is de brancheorganisatie voor (blad)muziekuitgevers en handelaren in Nederland. Zij behartigt de belangen van deze ondernemers en geeft haar leden voorlichting en advies op juridisch-, fiscaal- en economisch gebied. De VMN onderhoudt contacten met Buma Stemra en andere entertainment organisaties en voert promotie voor een rechtvaardig auteursrecht bij overheid en media.

VMN

VMN / Vereniging voort Muziekhandelaren en – uitgevers Nederland

opzeggen


toegevoegd: 2020-12-03 18:49:16 , gewijzigd: 2021-11-09 15:05:49
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VMN, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VMN opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VMN opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.