Bedrijfsinformatie

Volkskrant / Volkskrant

De Volkskrant is een Nederlands dagblad. Van oorsprong rooms-katholiek, richt de krant zich sinds de jaren 1960 op de hoger opgeleide lezers en plaatste zich tot aan de jaren 1990 links van het politieke midden. Later schoof de krant meer op naar rechts. De krant wordt naast NRC Handelsblad en Trouw gezien als een Nederlandse kwaliteitskrant. Sinds 2009 is De Persgroep Nederland eigenaar van de Volkskrant.

Volkskrant

Volkskrant / Volkskrant

opzeggen


toegevoegd: 2018-06-27 18:22:32 , gewijzigd: 2019-08-12 12:22:22
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op Volkskrant, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van Volkskrant opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je Volkskrant opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.