Bedrijfsinformatie

VOS/ABB / VOS/ABB

Wij staan voor goed en waardevol onderwijs voor iedereen in onze democratische samenleving. De school is een ontmoetingsplaats waar verhalen vanuit meerdere perspectieven samenkomen. In die ‘samenleving in het klein’ maken we ons sterk om de kernwaarden Gelijkwaardigheid, Vrijheid en Ontmoeting betekenis en inhoud te geven.

VOS/ABB

VOS/ABB / VOS/ABB

opzeggen

Hoofdkantoor
Houttuinlaan 8
3447 GM
Telefoon
-

toegevoegd: 2022-06-22 15:38:06 , gewijzigd: 2022-06-22 15:40:30
Opzeggen zo geregeld

Regel de opzegging zelf

Heb je een abonnement op VOS/ABB, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je abonnement van VOS/ABB opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of online. Of laat onze AccountGenie opzeggingsdienst voor je VOS/ABB opzeggen of stopzetten.

Laat het aan AccountGenie over

Hulp nodig met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven? Met AccountGenie kun je alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen.

opzeggen

Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of emigeren tegenop om zelf steeds weer hetzelfde verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten? Laat AccountGenie je helpen.

opzeggen